måndag 22 sept

I dag fick vi köttbullar och mos. Det fanns korv också och grönsaker förstås.

Nu har äntligen Lena kommit tillbaka.

Vi har fått vår första läxa med hem idag.

Snart har vi jobbat ut en mattebok. vi tränar på tiokamraterna.

I fredags kläcktes ägget, det kom ut ett spöke.

Tillsammans gjorde vi namnförslag till spöket. I helgen har han bestämt att han vill heta Lilla Bu.

En reaktion på “måndag 22 sept”

1. Halloj alla barn!

Tänk att det var ett spöke i ägget. Jag som trodde att det skulle vara en extra fröken eller varför inte ett par busiga barn till :)

När Antons syster Alicia hade Lena som fröken så brukade jag göra lite mattegåtor åt dem på deras blogg. Så på Antons utvecklingsamtal i går så bad Lena mig göra samma sak till er. Hänger ni på??

Här kommer den första.

Börja med att plussa ihop antalet killar med antalet tjejer i eran klass. Kolla sen hur många barn som har bokstaven A i sitt namn plussa på det antalet på den summan ni hade förrut. Räkna hur många bokstäver fröknarna har i sina förnamn och plussa på det också. Vad får ni för summa då?? Det ska bli spännande att höra :)

Hoppas ni får en bra dag!

Tack och hej leverpastej Maria