Onsdag 27 aug

I morse när vi kom. kom backsippans fröken springande och sa att vi måste komma in till dom. Där låg ett ägg på golvet och ett meddelande att vi måste ta hand om det.

Vi har målat vad vi tror det är i ägget.

I dag har vi lärt oss att i en mening finns det flera ord och den ska sluta med en punkt.

I dag har Rasmus haft med sig sin sparkcykel. Det får man om man använder hjälm. I morgon vill flera ta med.

Till mat fick vi stekt fisk, potatis och kall sås.

Vi har letat efter våra namn på stjärnor.

I går tränade vi på att räkna till tio både framlänges och baklänges. Vi hade en talmatta som vi gick på.

Tack för idag

En reaktion på “Onsdag 27 aug”

1. Hej alla goa barn!

Vad är det som händer på skolan? Ett ägg?? Vad kan det finnas i det? Jag är så nyfiken så jag tror jag spricker! Ni måste lova att berätta här på bloggen vad som händer med ägget! Tänk om det kommer ut en fröken till!!! En Lenilla kanske? :)