Sommarlov……..

Nu idag var Viktor B klassvakt och frågan var fri. Vi jobbade med att leta nyckelpigor i rosbuske, det var nio st som busat och gömt sig. Vi hade besök av filipstads tidningen som gjorde ett reportage om våra bilder vi fotat, Ebba och Anton fick vara med och prata.

mos och biff har vi ätit till lunch, lingonsylt men det gillar inte alla.

efter lunchrasten tittade dom som ville på film, Frost den lånade vi av Fanny. Den var superbra, vi smaskade också på popcorn och saft.

i morgon är det avslutning i kyrkan och sen väntar ett härligt sommarlov. Grattis till alla som fyller år under sommaren……hipp hipp hurra…….

Hej då ses i Augusti!

Hej allihopa!

Den här veckan har vi jobbat och avslutat alla grejer vi haft på gång. Skurat lådor och plockat ur hyllor, för till hösten kommer alla dom goa barnen att bli ettor och saker ska flyttas in till det nya klassrummet som blir.

I måndags hade vi avslutningsfika i björnens lekpark med gosaker vi bakat.

DSCF0348

DSCF0349

DSCF0350

DSCF0351

DSCF0352

DSCF0353

DSCF0354

DSCF0355

DSCF0356

DSCF0357

I onsdags hade vi brännbollsturnering med ettorna, vi hade mixade lag och svarta laget vann.

DSCF0665

DSCF0666

DSCF0667

DSCF0668

DSCF0669

DSCF0670

Tisdag 10 Juni

Ebba var klassvakt idag och frågan vilken färg det var på skorna ute i hallen.

Några av killarna lekte med pinnar ute och beskyddade varandra.

Vi har idag ätit kycklingpanna med currysås. Vi har idag städat ihop alla saker vi gjort under året, det skickas hem i morgon.

fbk HEJ DÅ!

Torsdag 5 Juni

Hej!

Alicia var klassvakt. Vi har idag ätit Äggakaka.

Flera av barnen började bygga en koja som blev ostadig och rasade ihop ute. Inomhus lekte några av killarna med Star Wars lego.

tre barn har idag bakat och en annan dag bakade några andra.

Vi tränade på brännboll i gympasalen idag det gick sisådär.

fbk fbk hej då!

Några lekte häxleken ute på rasten.

I morgon är det nationaldagen och då är det parad med ballongupsläpp på stan kl. 10.

Onsdag 4 Juni

Hej!

Alwin var klassvakt idag, och frågan var fri. Vi har också jobbat med att se fel på ett arbetsblad, det var 20 st fel på det ena som skulle fixas på det andra.

Till lunch fick vi tacobuffe och det var supergöööööttttttt…………..

Flera av barnen( nästan alla) har idag blivit fastbunda på skoj i en lyktstolpe, det var killarna mot tjejerna. Det var kul och den ägde.

På gympan idag gjorde vi olika stationer, det var bänk i ribbstol ,träna att skjuta boll i mål, hänga i ringar, hoppa på ett ben i ringar, hänga i stång, balansgång och en massa andra saker.

Fbk är bäst

Hej då

Måndag 2 Juni

Idag har tandsköterskan varit här och vi fick se på filmen och den handlade om Karius och Bactus, två tandtroll som bodde i munnen hosLasse. Sen fick vi tandborste och tandkräm och ett diplom.

DSCF0626 DSCF0627

Sen var det några som lekte Frozen ur den filmen.Några andra lekte mamma, pappa, barn.Sen lekte några haj i rutchbanan och blev ovänner där. Black cops har några killar lekt.

Vi har också ätit fiskpinnar, mos och ketchup.

Vi skulle gått till stora grusplanen men där var sexorna och spelade scoutboll, så vi fick uppdragskort att göra på skolgården, det kunde vara två stenar som var lika tunga, leta efter tre mjuka saker, leta efter pinnar och bygga ett A osv.

DSCF0635

DSCF0636

DSCF0336

DSCF0307

fbk brynäs hej dä