Måndag 31 Mars

DSCF0572

DSCF0573

DSCF0575

Hej!

Vi har idag gjort klart i häftet för kängurutävlingen och nu ska det skickas in och är det bra gjort av oss får vi diplom.

Ute på rasten idag lekte Viktor B, Anton; Tim och Attila fotboll. Stella och några fler hoppade hage ute. de är jätteduktiga på det.Ella,Isabella, Mija och Alicia; Agnes,Rujira och Stella lekte ” Kom under hökens breda vingar”.

Vi har varit i Mulleskogen och plockat bort allt skräp där.Stella var fotograf idag.

 

DSCF0546

DSCF0547

DSCF0548

Till lunch var det järpar, potatis och brun sås.

hej då

Torsdag 27 Mars

Idag har Antons storasyster innebandy för alla som vill veta haha………. Vi har gjort en del i kängurutävlingen och det var lite svårt…. och går det bra får vi diplom

Pannkakor har vi ätit idag Ebba fotograferade det.

Stella., Alicia, Mija och Ella har gjort konster i klätterställningen idag. Anton, Viktor L, Tim och Viktor b lekte Wildkids ute också.

Flera av barnen jobbar med sina hönshus.

Vi har varit till gympasalen och vi sjöng och dansade, sedan  lekte vi minutboll och avslutade med en långdans.

hej då

 

 

 

Onsdag 26 Mars

Ebba var klassvakt och frågan var idag att fundera ut vad man ville lära sig.Anton har bra minne och minns vad vi jobbade med i morse, vi arbetade i mattehäftet och skulle göra likadana saker…….

Viktor, Tim, Robin och Brian lekte gladiatorerna på rasten ute, Attila var målis på innebandy och Anton var med, Melvin,Melvin, Alwin viktor Botström också.Ett helt gäng gungade i kinagungan.

På gympan hoppade vi som apor runt en stång, sen var det olika banor såsom hoppa bock, skjuta boll i mål, som stationer för Backsipporna var med idag.

Vi har ätit köttbullar och makaroner, grönsaker.

Idag var det någon som målade på väggen i dockis, ingen ville erkänna det men Anton var duktig och torkade bort det ♥

hej då

 

 

Fredag och fröken som bloggar!

Hej alla läsare!

idag när det var fredag har vi tränat på att klippa efter linjer och det har vi gjort några veckor nu och barnen kämpar på och blir duktigare och duktigare.

På sagostunden idag läste vi boken om Linnea som kommer bort när hon följer med sin pappa och handlar.Marita berättade att hon blev kvarglömd på affären som två åring och fick hjälp av kassörskan.

Vi har också sett på ” värsta bästa vänner” den filmen handlar om relationer och hur man ska vara mot varandra. backsipporna kommer in till oss och vi ser på den tillsammans.

Simhallen har vi också hunnit med och alla tränar på och kämpar och bussen kom ihåg oss idag också.

Ha en härlig helg så hörs vi på måndag.

ooopppsss! Vi har ätit spagetti och köttfärssås också mm mumma det var gott.

Torsdag 20 Mars

Idag var det Tims otursdag, han ramlade och slog sig flera gånger i buskarna. Emanuel var klassvakt och idag var frågan, att vi fick en bokstav och skulle säga ljudet.

Kycklingsoppa med makaroner och grönsaker, mjölk, citronvatten eller vanligt vatten osv………………smör, bröd…………. mycket disk……….

” Troll nummer åtta satt fast i en potta” har vi målat och rimmat på idag.

Vi har också lekt ute i snön, målat på väggarna med snö, rullat snöbollar och

bara haft kul

DSCF0344

DSCF0357

Här kommer lite monsterbilder

 

DSCF0402

DSCF0403

hej då

onsdag 19 mars

Anton var idag klassvakt och i morse fick vi välja på triangel eller cirkel, flest röster fick cirkel…….. Vi jobbade med att måla det fulaste monstret vi kunde.

Till lunch var det fisk och potatis, kall sås många tyckte det var gott.

Vi har också haft gympa idag och vi hoppade bock, ålade sig under madrasser, hoppade på pluttarna och lekte brända fötter och mycket mera.

hej då

Tisdag 18 Mars

Hej!

Vi har idag jobbat med att skriva i naturboken ” vi gick en blåsig tipspromenad” och ritade till det.

Zakaria har idag varit klassvakt och idag fick vi välja på om vi gillade Ananas eller Vattenmelon, vattenmelon vann och fick flest röster.

Till lunch var det mos och grillkorv, det var gott tyckte de flesta.

Alicia och Stella har gjort färdigt vävarna idag. hoppa hage har några gjort idag men det blev tjafs om reglerna……

Idag har det varit tjafs om kläderna, vad man ska ha på sig ute, ni föräldrar pratar med era barn om vad de ska på sig när de är ute…..ni bestämmer…….

Skickar med en lapp om hundra räkneramsam att träna på hemma.

Hej då.

 

Måndag 17 mars

Stella var klassvakt och idag på em har vi gått tipspromenad. Frågorna var olika en del var räknefrågor och en del var att se vad det var på bilden. på en var det ett träd och det börjar på bokstaven T och på en var det en häst och den börjar på H

Gourmetgryta som var köttgryta med potatis och grönsaker.

hj då

Torsdag 13 Mars

Hej!

” Troll nummer sju, gräver guld åt sin fru” har vi jobbat och rimmat med idag. På rasten i har flera av barnen börjat hoppa hage ute.

Fotboll har flera spelat

Mija var klassvakt och frågan var idag vilken favorit mat vi hade, pannkakor fick flest röster.

Pytt i panna har vi ätit idag, rödbetor och grönsaker .

Hej  då!

 

 

Onsdag 12 mars

Hej!

Idag bloggar vi bara om gympasalen och vi hade lianerna och hoppade från dom. Vi svingade oss i en stång som satt fast i två stolpar, där kunde man hänga som en apa eller volta runt den. Hoppade över hinder som hästar. Balansgång över tre bänkar idag. Hoppade bock över den blåa puffen. Klättrade upp i ribbstolarna och hoppade ner i en tjock  madrass. Man skulle hoppa på pluppar på golvet i zick-zack mönster.

Adil började i vår klass och vi får hjälpa honom att träna svenska. Luch idag var potatisbullar och blodpudding.

HEJ DÅ